Та значи един приятел ще си купува кола и се колебае м/у тези 3 модела.Определено Алфите го кефят много повече от Пежото но са му казали че то е по-добро по отношение на качеството и харчело по-малко. Аз го съветвам да взима Алфата но ако Пежото е по-добро и се прецака после аз ще съм виновен.Та исках да разпитам всички собственици на някой от тези 3 модела(ако има някой наблюдения в/у Пежото) кое е по-доброто.
За 164 знам къде са и слабите места и ми е ясно всичко.От 145/146 обаче си нямам на представа.
Интересува ме кое създава проблеми-окачването ли,двигател,електроника скъпа ли е потдръжката.Колко харчи?Най-вероятно ще е или 1.4(90коня) или 1.6(103) щото иска и да е икономична.Внос ще е задължително от Германия.
Помогнете със савети и информация че незнам какво да го посаветвам вече
За 164 знам къде са и слабите места и ми е ясно всичко.От 145/146 обаче си нямам на представа.
Интересува ме кое създава проблеми-окачването ли,двигател,електроника скъпа ли е потдръжката.Колко харчи?Най-вероятно ще е или 1.4(90коня) или 1.6(103) щото иска и да е икономична.Внос ще е задължително от Германия.

Помогнете със савети и информация че незнам какво да го посаветвам вече

Comment